Jong, dynamisch & volgens de laatste trends

Onderwater Sloopwerken is een jong en dynamisch bedrijf en richt zich steeds weer op de laatste trends in de industrie. Duurzaamheid, recycling en het minimaliseren van negatieve, externe effecten staan hoog op ons lijstje. Veel bedrijven beseffen zich steeds meer dat recycling en duurzaamheid zeer belangrijk is. Wij proberen zoveel mogelijk mee te denken en samen te werken met opdrachtgevers, waardoor tevreden klanten onze dienstverlening ervaren als flexibel en oplossingsgericht. Samen streven we ernaar om iedere opdracht en ieder project zo efficiënt mogelijk uit te voeren: voor ons, voor de opdrachtgever én voor het milieu.

Milieuvriendelijke en veilige werkomgeving

Onderwater Sloopwerken vindt het belangrijk om met goede, efficiënte machines te werken, welke zo min mogelijk schade aanbrengen aan het milieu. Onze machines zijn uitgerust met een start/stop systeem, uitlaatgasfilters en trillingsdempers, zodat er zo min mogelijk overlast wordt veroorzaakt. Daarnaast zijn onze machines geluidsarm en voldoen deze aan de nieuwste veiligheidseisen.

Gedreven en ervaren personeel

Zonder ervaren, gedreven en gecertificeerd personeel kan een bedrijf niet voortbestaan. Al onze medewerkers staan iedere dag weer voor u klaar om de klus te klaren. Onze standaarden voor een veilige en milieuvriendelijke werkomgeving zorgen, samen met ons geweldige personeel, voor een mooi eindresultaat! Samen willen wij de overlast voor de omgeving minimaliseren en tegelijkertijd zorgen voor een maximale output!

Advies op maat

Ziet u door de bomen het bos niet meer en kunt u wel wat professioneel advies gebruiken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met u mee en bekijken samen de mogelijkheden. Iedere opdracht die wij binnenkrijgen is uniek en vraagt om een andere aanpak. Gezien onze ruime ervaring kunnen wij wellicht iets voor u betekenen en samen werken naar een mooi eindresultaat op een duurzame manier.